Poropeukalon kukkavaasit


painted-glass-vases-4-copy

Kevät tulee ja sisustusasiat kiinnostelee. Kirppareilla on usein myynnissä koristeellisia lasimaljakoita, lasipulloja ja karahveja. Olen katsonut niitä monta kertaa mutta en koskaan ostanut, koska a) minulla ei ole usein tuoreita kukkia kotona b) en tykkää siitä kun kukkien varret näkyy c) olen laiska. Mutta nyt löysin näillekin mieleiseni DIY-ohjeen. Maljakot ja lasipullot voi kustomoida kodin värimaailmaan ja sisustukseen sopiviksi valuttamalla sisään maalia (esim. maalien jämät edellisistä remonteista). Lasivaasista tulee peittävä ja kaikki ovat nyt samaa sarjaa. Ohjeen vaasit ovat usein pastellinsävyisiä, mutta nämä näyttäisivät ihanina myös mustina tai neonväreissä. Sen verran kannattaa vaaseja katsoa ettei mene maalaamaan mitään arvolasia.. Ehkä alan ostamaan kotiin nyt enemmän kukkia. Maalattuja lasiastioita voi tietty käyttää muuhunkin säilytykseen, esim. toimistotarvikkeille.

Kuvat: Oh So LovelyWhat The Vita ja Pinterest.

painted-glass-vases-8

painted-glass-vases-2

painted-glass-vases-3

diy-painted-glass-vases

painted-glass-vases

painted-glass-vases-6.jpg_effected

Jos hopea taas kiinnostaa niin kannattaa tutustua Krylonin Mercury-maaliin (saa tilattua Amazonista). Sillä saa mistä tahansa lasiastiasta tehtyä aika pienellä vaivalla näyttävän näköistä uusantiikkia. Kuva ja ohjeet: 17apart.

DIY-Antique-Mercury-Glass DIY-Antique-Mercury-Glass-4 DIY-Antique-Mercury-Glass-3

One comment

  1. Iiduska

    Tykästyin ideaan ja kokeilin itsekin – yllättävän vaikeaa! 😀 ajattelin että saisi vain heittää maalit sisään ja pyörittää, mutta ei nyt ihan kun ei tahtonut maali sisälle mennä ja pullot tahtoivat väkisin värjäytyä päältäkin. Lopulta voitto kotiin kyllä, mutta pitää ensi kerralla muistaa suojata pullot ulkoa ja hommata suppilo, ettei kukkakepillä tarvitse maalia valuttaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s