Tyyli-ilta Fidalla


Fida-tyyli-ilta-kutsu_uusi

Huippua! Järjestämme Aamukahvilla-blogin Henriikan ja Fidan kanssa Tyyli-illan ensi lauantaina 20.4. klo 17-20. Puitteet tarjoaa upouusi Lönnrotinkadun Fida-lähetystori, joka on osa Fidan uutta konseptia: myymälään valikoidaan mm. laadukkaita vintage- ja retrotuotteita. Illan ohjelmassa minä ja Henriikka kerromme vinkkejä siitä miten ja miksi kannattaa pukeutua second handiin, ja miten käytettyihin vaatteisiin perustuva tyyli luodaan kestävästi ja ekologisesti, mutta samalla kuitenkin omasta tyylistä tinkimättä. Tapahtumassa meiltä saa mm. stailausvinkkejä, ohjeita ekologiseen vaatehuoltoon jne jne. Tiedossa on siis tiukka paketti tietoa ja inspiraatiota, mutta myös rentoa olohuone-tunnelmaa, kahvia ja sympatiaa.

Tapahtumassa voi tehdä ostoksia -20% alennuksella ja olemme käyneet Henriikan kanssa blokkaamassa teille useita rekillisiä second hand ihanuuksia sivuun joten myymälästä varmasti löytyy aarteita. Ecover arpoo lisäksi osallistuneiden kesken kaksi laatikollista tuotteitaan.

Illan päättää akustisesti bändi nimeltä Frankie Say Relax. Yhteistyöhön lähti myös Luomustudio Productions, jonka johdosta tapahtuman jälkeen nähdään videokoostetta FSR:n keikasta. 😀

Huomioithan ennakkoilmoittautumisen Henriikkalle 19.4. mennessä osoitteeseen aamukahvilla(a)gmail.com.

Nähdään Fidalla!

P.S. Jos sinulla on tiedossa joku tilaisuus (koulut, tapahtumat, yritystilaisuudet yms yms.) jonne haluaisit saada puhujan paikalle niin ota yhteyttä. Tulen mielelläni kertomaa trashionista, itsetekemisestä, ekomuodista, tyylistä ja inspiraatiosta. Mailiosoitteeni on sivun oikeassa ylälaidassa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s