Lekan modauskilpailu


flowers-camo

Varusteleka järjestää taas Womenin puolella modauskilpailun teemalla “Modaa kenttäpusero tai -paita!”. Perusmeininki. Kevättakille on aina tarvetta, ja kaikkein parasta tässä on se että edullisimmat maksaa 1,99 € eikä kalleimmatkaan ole kuin 22,99 €. Eli vähän eri budjetilla mennään kuin silloin kun ostaisit trikoista wannabeinttikamaa Ginalta. Ja lisäarvona mainittakoon että tämä rotsi sopii niin kaikille fashionistasta tai kotiäidistä hevariin, niin miehille kuin naisillekin. Ja on kestävää kun tuote on suunniteltu sotaa varten.

Tehtävä olisi siis modata kenttäpusero. Alla on esimerkkejä meidän rotseista, ja inspistä kandee hakea Pinterestistä tai mun Tumblerista. Myös OutsaPop Trashionin puolelle oon kirjoittanut inttikamojen modauksesta muutaman jutun ja about sata postausta paitiksen kustomoinnista ja niiteistä. Kilpailun säännöissä ei kielletä sitä etteikö vaatetta voisi koota useammasta takista tai lisätä siihen osia muista vaatteista, nauhoja, niittejä, painokuoseja jne. Olkaa luovia!! Osallistuaksesi skabaan, ota valmiista rotsista hyvässä valossa (ulkona talon seinää/muuria vasten on aina hyvä) selkeä kuva mallin päällä, ja lähetä se Lekalle osoitteeseen milja.kopsi(a)varusteleka.fi. Lisäpisteitä saa siitä että on stailannu koko asun trendikkäästi niin tuomarit näkevät millaista lookkia on tavoiteltu. Viimeinen päivä kuvien lähetykselle on maanantai 27.5. Leka postaa kuvat esille 28.5. Arvoisaan tuomaristoon kuuluvat Varustelekan Milja & Roni, plus ihkuakin ihkumpi muotibloggari Teemu Bling, sekä toinen ihana bloggari Suvi Höydén. Voittaja saa 100 euron lahjakorttin Varustelekaan, ja toiseksi tulleelle 50 euron lahjakortti.

Tässä linkkejä meidän rotseihin mitä voi käyttää skabassa:

Ranskalainen F2
BW kenttäpusero, tavalliset koot
BW kenttäpusero, isommat koot
BW aavikkokenttäpusero
Britti kenttäpusero, desert dpm
Britt. Soldier 95 kenttäpusero
Itävaltalainen M75 kenttäpusero

Mua kiinnostaa mitä kaikkea keksitte, joten jos osallistutte skabaan niin muistakaa ottaa kuvia myös tekovaiheista ja postailla niitä. Linkkejä saa ja kannattaa laittaa tohon alle. Onnea kilpailuun!!

P.S. Leka järjestää Kaapelilla 4.-5.5. Kierrätystehtaalla lavalle näytöksen ja etsimme siihen vielä malleja. Eri kokoisia, sekä miehiä että naisia. Jos inttikamojen mallailu kiinnostaa ja asennetta löytyy lavalle asti niin lähetä Miljalle sun vaatekoot, kengännumerot, pituus jne. strategiset tiedot + tietty kasvokuva ja kokovartalokuva. Meikkis stailaa näytöksen upean Morgan Devereauxin kanssa. Morgan on näytöslavojen veteraani ja lupasi vetää kaikille malleille kävelykoulun. Haastoin hänet männäviikolla korkkarikävelyn walk-offiin ja HÄVISIN. Tyyppi on diiva isolla D:llä et kandee hakea.

Leka-modauskilpailu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s