Trashionista Berliinissä


DSC_0638.jpg_effected-001

SPONSOROITU POSTAUS. Sisältää linkkejä yhteistyökumppanin ja matkanjärjestäjän (Tjäreborg) sivuille. Postauksen lopussa on matkalahjakorttiarvonta. (EDIT. Arvonta on suoritettu ja onnetar valitsi nimimerkin Hanniskainen voittajaksi. Onneksi Olkoon!)

Maanantaina päivällä olin kotona hermoromahduksen partaalla kun yritin saada ommeltua asiakastyönä tilattua mekkoa valmiiksi ennen koneen lähtöä. Pakkaaminen paniikissa ei ole kivaa. Heittelin laukkuun kaikenlaista ja ahdisti kun en muistanut mikä on matkatavaroitten painoraja. Tajusin vasta kentällä että eihän matkatavaroissa edes ollut samanlaisia painorajoituksia kuin yleensä, kun kyseessä oli ns. valmismatka. Mukaan olisi mahtunut siis paljon enemmänkin. Dammit… Selvisimme onneksi kentälle viime tingassa. Reissukaverini Steffi oli hoitanut itselleen samat lennot Tjäreborgin kautta.Tämän viikon agendalla on ollut  iki-ihana Berliini. Jos olet käynyt niin ymmärrät taatusti mistä puhun. Olen nähnyt tämän kaupungin sulattavan jopa jäyhän porilaisen sydämmen ja täältä löytyy jokaiselle jotakin. Iz nice. Olen jo pitkään halunnut matkustaa Ethical Fashion Weekille jonnekin päin maailmaa. Nyt siihen tarjoutui tilaisuus, kun voitin Aussie Blog Awardseista Aussome&Unique kategorian viime huhtikuussa. Palkintona oli Tjäreborgin matkalahjakortti. Päätin käyttää sen Berliininlomaan ja kappas, juuri silloin kun kaupungissa on muotiviikot. Olen yleensä aika omatoiminen matkailija, mutta nyt oli sangen mukavaa antaa jonkun toisen etsiä hotelli ja varata lennot. Arvostan. Varsinkin kun koko kaupunki on tukossa toimittajista, muoti-ihmisistä, messuvieraista ja turisteista.


DSC_0333.jpg_effected-001

DSC_0364.jpg_effected

DSC_0321.jpg_effected

Tällä viikolla on juostu korkkarit kopisten näytöksissä, eri muotimessuilla ja tehty yhdet extempore muotikuvaukset. Kätevää kun kaupungissa on tuttuja suunnittelijoita ja matkakumppanina upea katseitakääntävä muotituottaja/malli. Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, olemme hakeneet hotellin baarista jo muutamaan kertaan jääpalapussin jalkojen pelastamiseksi. Loppuviikosta agendalla on rentoutumista Berliinin ihanissa kahviloissa, kirppareita ja second handiä ja tietenkin hyvää ruokaa. Niistä raporttit myöhemmin.

Kuvasimme Hotelli Adlonin edessä eko muotia. Lisää kuvia tulossa pian. Mekko: Vilma Riitijoki / Vilmava. Malli: Stephanie Wardi.

DSC_0953.jpg_effected

SITTEN ARVONTAAN.

Reissuyhteistyön kunniaksi Tjäreborg lahjoittaa yhdelle tähän postaukseen kommentoineelle henkilölle 100 euron lahjakortin. Kommentoi alle 19.7. mennessä niin osallitut mukaan arvontaan. Muista laittaa kommentin mukaan sähköpostiosoitteesi (ei näy muille kommenteissa) jotta tavoitan voittajan.

Matkalahjakorttiarvonnan säännöt:
1. Arvonnan järjestäjä on Outi Les Pyy / OutsaPop Trashion yhteistyössä Tjäreborgin kanssa. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.
2. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen ajalla 5.–19.7.2013.  Arvonta suoritetaan 20.7.2013. Tjäreborgin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
3. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Tjäreborgin 100 euron matkalahjakortti.
4. Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Lisäksi voittajan nimi julkaistaan myös OutsaPop Trashionin Facebook-sivulla (https://www.facebook.com/OutsaPopTrashion) sekä molemmissa blogeissani (http://outilespyy.com/ ja http://www.outsapop.com/).
5. Osallistujien yhteystietoja käytetään vain mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen ja palkinnon toimittamiseen. Kilpailun järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrää ja arvoa. Palkintojen voittajat vapauttavat kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

DSC_0370.jpg_effected-003
DSC_0352.jpg_effected-001

103 comments

 1. aijal

  Viikon päästä olisi tarkoitus tehdä jälleen matka Berliiniin. Järjestysnumeroltaan taitaa olla neljäs. Kaupunki on valloittanut monimuotoisuudellaan sydämeni. Tällä kertaa sain onneksi matka-asustukseeni kunnon katu-uskottavuutta teoksestasi. Tuunasin puseroita ja mekkoja Trashionistan ohjeilla. Kiitos! Kerrankin tuntui, että ei ole peukalo keskellä kämmentä. Berliinin eskapismi kutsuu!

 2. Heidi Rannisto-Jolma

  Vaikuttava kuva tuo. Berliini on hieno kaupunki, kävin siellä vuonna 1990, juuri ennen muurin lopullista murtumista. Palanen muuria löytynee vielä jostain, luulisin. Opin uutta postauksestasi. Kiitos!

 3. Heidi

  Vilma rules! Upeita mekkoja. Aivan Alexander McQueenin luomusten tasoa. 🙂 Minulla on ollut etuoikeus päästä näkemään Vilmavan Mitosia mekot aivan läheltä ja voin sanoa, että upean suunnittelutyön lisäksi, kädenjälki on loistavaa.

 4. Pingback: muotiviikkojen uniformu | Outi Les Pyy
 5. Mea

  Oi matkalahjakortti ois hienoa voittaa! Olen itseasiassa lähdössä ensi kuussa elämäni ensimmäistä kertaa ulkomaan matkalle Irlantiin, ja todennäköisesti matkakärpänen puraisee tuon reissun jälkeen aika äkkiä uudestaan. 😉

 6. hanniskainen

  Berliinistä olen kuullut pelkkää hyvää,joten mielenkiintoni kaupunkia kohtaan alkaa heräilemään ja olisi mukava vierailla kaupungissa joskus.
  Pidän trashion kirjastasi!se on hyvin inspiroiva! Milloin julkaiset seuraavan?!;)

  • outilespyy

   Tällä hetkellä keskityn siihen että saisin tuon ensimmäisen kirjani käännettyä Englanniksi. Jos se toteutuu, käännöksen tekemiseen ja markkinointiin hurahtaa taas yksi vuosi. Teen toisen kirjan heti kun tuo käännös on saatu pihalle ja kauppoihin 🙂

 7. Nella

  Berliini on ollut aina yksi mun suosikkikohteista, ja olisi upea päästä kuvaan tällä kertaa öisiä katuja. Nää kuvat on aivan huikeita, tuo monumentti vielä huikeampi.

 8. Bambu

  Berliiniin olen halunnut jo pitkään! Saksan kieltä on tullut opiskeltua ihan yliopistossa asti, mutta yhdessäkään saksankielisessä maassa en vielä ole päässyt käymään. Kuinka häpeällistä!

 9. Elbe

  Ihanaa Outi, että olet alkanut saamaan ansaitsemaasi tunnustusta töistäsi! Outsapop-sivuille eksyin ekan kerran joskus muutama vuosi sitten ja innoissani olen seurannut sivua siitä asti. Hienoa, että viimeistään nyt Blogistanian, kirjan ja Linnanjuhlien jälkeen ovat ihmiset inoostuneet.
  Toivottavasti nousujohteinen matka jatkuu ja jaksat edelleen meitä “ei niin luovia ihmisiä” ilahduttaa DIY-vinkeilläsi!

  • outilespyy

   Kiitos paljon! Ainoa tapa millä ainakani keksin saavani lisää huomiota kierrätysmuodille ja itsetekemiselle on se että toimii itse esimerkkinä. Toivottavasti blogini ja kirjani ovat inspiroineet ihmisiä aloittamaan käsityöharrastuksen. Tai edes kokeilemaan sitä 🙂

 10. Anna

  Oispa ihanaa päästä pitkästä aikaa reissuun! Vielä ihanampaa ois joskus päästä myös muotiviikoille, ihan mihin vaan… 🙂

 11. Lotta

  Tulisi kyllä niin tarpeeseen pienimuotoinen reissu. Kesä ollut yhtä hässäkkää ja tätä juuri nyt kaipaisin 🙂

 12. Lilli

  Ihana tuo valkoinen mekko… eikä Berliini muutenkaan olisi hullumpi käyntikohde. Kävin siellä viimeksi silloin, kun muuri murtui – ja odotin esikoistani 🙂

 13. Mirka Pesonen

  Keväällä Berliinissä, hieno paikka, keli ois voinut olla lämpimämpi. Löytyy varmaan ihania mestoja kuvauksille ja taustaksi persoonalliselle muodille 🙂

 14. pipsa

  Tota myöhempää haaremihousu”reseptiä” pitää varmaan kokeilla! Kommentoin tän tähän niin pääsen osallistumaan samalla arvontaan! 😛 Berliini ois hienoo käydä kattomassa!

 15. ahle

  Osallistun minäkin, Berliinissä yhdistyy Euroopan liki parhaalla tavalla moderni aika historialliseen menneisyyteen..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s