pukeutumisneuvontaa


Fleamarket-clothes-rack

Kirppiksilläkäynti voi ketjuliikkeisiin tottuneen vaateshoppailijan mielestä olla turhauttavaa. Vaihtoehtoja on miljoona ja tyylejä yli 50 vuoden ajalta (versus ketjuliikkeitten viimeiset 6kk). Siihen päälle vielä naisten normaalit vaatekauppahaasteet, kuten oman vartalon kompleksit, mielikuvituksettomuus stailauksessa ja sovituskoppihiki ja paniikkikohtauksen ainekset ovat kasassa. Joidenkin mielestä kirppareilla myös haisee hassulta.. Kuulostaa kamalalta. Mutta kun noista negatiivisista tiloista pääsee pikkuhiljaa eroon, on kirpparilla shoppaaminen aika ihanaa. Varsinkin jos mukana on kirppistyylin ammattilainen. Vaatteita todellakin löytyy yli 50 vuoden ajalta, eli vaihtoehtoja on valita juuri se vuosikymmen, tyylisuunta mistä diggaa, eikä tarvitse olla sesonkien ja trendien orja. Voi yhdistää vintagea/retroa moderniin. Värejä löytyy myös koko sateenkaari, eikä vaan just ne suunnittelijoitten määrittelemät sesongin hitit. Vaikka kokoja ei vaatteissa ole saatavilla kuin se yksi, on shoppailu minusta miellyttävää ja mielenkiintoista, koska ikinä ei tiedä mitä voi osua kohdalle. Voit löytää vintage helmen tai designer-vaatteen muutamalla eurolla. 90-luvulla ja sitä ennen valmistettujen vaatteitten laatu on myös tämän päivän rytkyihin verrattuna aiiiivan eri luokkaa eli kirpputorilta ostamasi vaatteet jopa kestävät käytössä. Ajatella.

Ensi viikon torstaina 22.8. on Taiteiden Yö. Ajattelimme Lönkan Fidan porukoitten kanssa tarjota silloin teille mahdollisuutta hyödyntää osaamistani pukeutumisneuvonnan muodossa. Olen illan Lönkan Fidalla tavattavissa klo 17-21. Minulta saa vinkkejä omaan stailaukseen, tyylin hakemiseen, jonkun tietyn tilaisuuden puvustamiseen tai vaatehuoltoon. Myymälä on myös normaalisti auki eli siellä voi tehdä ostoksia 21 asti.

Jos haluat juttusille, buukkaa minulta 30 minuutin aika mailitse osoitteesta outsapop.com@gmail.com. Ilmoita aikatoiveesi, nimesi ja puhelinnumerosi. Ajat alkavat aina tasatunnein ja puolelta. Tervetuloa!

Osoite: Fida, Lönnrotinkatu 4, 00100 Helsinki. Tykkää myös Lönkan Fidasta Facebookissa.

Jos et pääse paikalle ensi torstaina, voit buukata minulta Personal shopper-ajan muillekin päiville. Tyylineuvonta kuuluu muinakin päivinä trashionistan työnkuvaan.

Kuva: Pinterest.

Fida-Lönkka-Taiteiden-Yö-2013

Tämä ei ole sponsoroitu postaus. Teen Fidalle töitä auttamalla heitä Lönkan ja Fidan myymäläsomistuksissa ja tapahtumissa.

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s