ensikosketus elisa kirjaan


books

SPONSOROITU POSTAUS. Sisältää linkkejä yhteistyökumppanin (Elisa Kirja) sivuille.

Tunnustan. En lue juurikaan kirjoja, joissa ei ole paljon isoja kauniita kuvia. Kirjahyllyni on laaja, mutta se käsittää lähinnä käsityö- ja muotikirjoja, Tank Girl ja Witchblade -sarjakuvia ja muutaman scifiromaanin. Valikoimani rajoittuneisuus johtuu osittain ammatistani ja osittain siitä, että minulla on luetunymmärtäminen todella huono, mutta pystyn prosessoimaan valtavat määrät kuvallista ja visuaalista aineistoa valokuvamuistini ansiosta. Siksi en koe kaunokirjallisuutta niin mieleisiksi. Kun Suomen Blogimedia kertoi yhteistyöstämme Elisa Kirjan kanssa, innostuin, mutta samalla minua jännitti aika paljon. Minulla oli vahva tunne siitä, että tästä trashionistasta tulisi tämän yhteistyön amatööri ja kontrolliryhmä.

Olisin kirjoittanut palvelusta jos viikkoja sitten, mutta asun digitaalisen verkoston mustassa aukossa enkä seurustele enää nörtin kanssa. Asunnossani Kalliossa on sohvankokoinen langattomien verkkojen sokea piste, missä harva kännykkä, pädi tai läppäri saa yhteyden ulkomaailmaan ongelmitta. Edes kaikki tekstiviestit eivät lähde eivätkä kaikki puhelut tule läpi. Jos haluan varmistua siitä että tekstarit lähtevät, on minun käveltävä eteiseen lähettämään ne. Wifi-verkollani on vähintäänkin erikoinen ja päivän tunnelmasta riippuvainen persoonallisuus. Voi olla että myös käyttäjässä on vikaa tai että laitteen ja asukkaan persoonallisuushäiriöistä on löydettävissä joku yhteys. Mene ja tiedä. Elisalta saamani Samsungin pädin liittäminen kodin verkkoon i-alkuisessa laiteympäristössä ei mennyt ihan putkeen. Vaikka minulla on lehmän hermot, tekniikka voitti ja padi ja Elisa Kirja app pysyivät hiljaisena yli kuukauden. Onneksi Elisan porukat hoitivat asian kuntoon vikkelästi heti kun saivat tietää asiasta, sillä Soneran (jolle maksan maltaita 110 megan nettiyhteydestäni) asiakaspalvelun ratkaisu ongelmatilanteeseen oli soitto modeemilaitteen valmistajalle tai etsiä ratkaisua Googlesta. Että tuota. Vaihtaisin tässä vaiheessa operaattoria, jos taloyhtiööni kulkisi muita piuhoja.

käsityökirjasto

Palaan Elisa Kirjan sisältöön lähipäivinä, kunhan olen tutustunut siihen syvällisemmin. Kärsimättömimpien kannattaa vilkaista se jo heti, netistä tai padiltä. Elisa Kirja lahjoitti teille kaksi alennuskoodia:

LUKIJALAHJA 1:
Elisa tarjoaa teille yhden maksuttoman LongPlay-artikkelin (jonkun numeroista 1–5). LongPlay julkaisee suomalaista laatujournalismia sähköisessä muodossa ja kaikki toimittajaystäväni ovat olleet tästä palvelusta kovin innoissaan. Muutaman kymmenen sivun mittaisissa tutkivan journalismin jutuissa on mm. tutkittu suomalaista ihmiskauppaa ja Himasen etiikkaa. Kun hankit LongPlay-artikkelin, käytä maksaessasi koodia OUTI1.

LUKIJALAHJA 2:
Saat 10 % alennuksen kaikesta Elisa Kirja -palvelun normaalihintaisesta sisällöstä. Rekisteröidy palveluun ja käytä maksaessasi alennuskoodia OUTI2.

Käykää siis ihmeessä katsastamassa palvelu ja lataamassa sieltä luettavaa! Syksy on tullut ja sen mukana on ihanaa käpertyä kotiin hyvän lukemisen ja villasukkien kanssa. Nyt pitäisi vaan tietää kuka perustaisi ensimmäisen padikirjapiirin? Ja kuuluuko siihen IT-tuki?

Elisa-Kirja-1

Ylin kuva: Pinterest.

One comment

  1. Pingback: minimalistin kirjahylly | Outi Les Pyy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s